Nieuws

Geachte mevrouw De Vreese,

 

Zoals besproken komen wij hierbij even terug op onze bevindingen m.b.t. enkele afspraken die mijn moeder aan artsen of specialisten heeft gemaakt, onder begeleiding van u, of een van uw medewerkers.

 

Wij -mijn nicht Malu (mede zorgverlener voor haar oma), ikzelf, maar zeker ook mijn moeder zelf- zijn zeer tevreden over de deskundigheid, communicatie m.b.t. de afspraken, de flexibiliteit en gedegen verslaglegging van de gemaakte afspraken bij artsen en specialisten.

 

Ook de menselijke kant wordt door u -uw medewerker- niet vergeten, want het is toch maatwerk om elk individu datgene te leveren dat nodig is.

In dit geval de vergeetachtigheid van mijn moeder, die begripvol werd opgevangen, zodat geen stress of angst heeft kunnen ontstaan.

 

Ook moet nog even genoemd worden dat de bereidheid, of flexibiliteit als zeer prettig is ervaren, dat zelfs een dag voor een plotseling gemaakte afspraak bij een specialist, er meteen iemand beschikbaar werd gesteld om de begeleiding waar te nemen.

 

Wij beschouwen uw organisatie dan ook als een vertrouwde en betrouwbare partner in de taak die wij als familie hebben om mijn moeder van de juiste zorg te voorzien.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter de Bruin