Over ons

De Stichting Gezond Samenwerken is opgericht door Jacqueline de Vreese in 1995.

Jacqueline de Vreese

Jacqueline studeerde in Maastricht Gezondheidswetenschappen en Nederlands Recht met specialisatie gezondheidsrecht. De patiënt krijgt te weinig bescherming in Nederland. Empathie ontbreekt vaak in het ziekenhuis. Nederland heeft een kwalitatief goede gezondheidszorg. Er gaat gelukkig veel goed in de zorg maar er gaan ook dingen mis. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Juist op het gebied van zorg, is het belangrijk om waakzaam te blijven. SGS slaat een brug tussen arts en de patiënt. SGS heeft de medische privacy uiteraard hoog in het vaandel staan en ‘opereert’ onafhankelijk.

Lando Mohanlal

Lando studeerde farmacie in Leiden en Utrecht. Hij heeft de kennis en de kunde om in de zorg de juiste weg te vinden. Daarnaast is hij ervaringsdeskundige en heeft zelf al diverse ziekteprocessen meegemaakt. Ook als vader van kinderen heeft hij ziekenhuiservaring opgedaan. Verder heeft hij kennis over medicijnen. Ook is hij empathisch. Lando is tevens de vertrouwenspersoon van SGS.

Ted Moggré

Ted is verpleegkundige en heeft veel praktijkervaring. Zij begeleidt continue patiënten. Zij heeft een schat aan ervaring opgedaan. Momenteel werkt zij in het havenziekenhuis te Rotterdam. Zij heeft een empathische attitude.

Pierre Broekarts

Pierre is ervaringsdeskundige en is mantelzorger geweest voor diverse personen. Verder heeft hij een financiële achtergrond. Pierre is zeer empathisch en begaan met ieder ander mens. Pierre is ook de medezeggenschapsman voor SGS.

Patrick Gorlee

Patrick is de kwaliteitsmanager van SGS. Hij bewaakt de kwaliteit van de handelwijze van SGS.

Alena den Otter

Alena is interniste en heeft haar eigen praktijk. Zij studeerde medicijnen aan de Universitas Carolina Pragensis in Tsjechië. Daarna heeft zij biologische en biochemische geneeswijzen in Nederland en Duitsland gestudeerd. Haar visie op de geneeskunst is integraal (regulier en complementair). Alena heeft diverse medische dossiers van patiënten bestudeerd en heeft ook diverse OK verslagen in rond Hollands vertaald.

Joop Vogelaar

Joop is verpleger van huis uit en heeft veel kennis en kunde in huis. Hij werkt momenteel ook als flexmedewerker in de verpleegkunde. Joop is zeer empathisch.

Ton de Bruin

Ton is verpleger en heeft veel kennis en ervaring in de psychiatrie opgedaan. Dat is zijn specialisatie. Empathie is een grote gave van hem. Verder weet hij veel van ziekteprocessen.

Graag komen wij met u in contact via email, telefoon, facebook of  LinkedIn: